>
Rólunk
A Papyrus Kft független és önálló papír, karton és csomagolóanyagok kereskedelmi képviselete Magyarországon. Nagy tapasztalattal rendelkezo  tulajdonosok és mostani operatív managerek alapították a céget már 1990-ben.
Az elmúlt bo két évtizedben több minoségi gyártót és márkás terméket vezettünk be sikerrel a magyar piacra. Billerud, Leipa-Leinfelder, PK Varel, Vaassen Flexible Packaging, Kappa Baden Karton, AssiDoman, Frövi, Stromsdahl, Mochenwangen, Hauffe, Corimex, Tullis Russel, Sepap, Wisapack, Pyroll- jól ismert nevek a szakmában.
Csak hiteles minoségi és környezetbarát  tanusítvánnyal rendelkezo, jó híru céget és terméket képviselünk.

Mint független képviselet, megtehetjük, hogy  vevoink véleményét, érdekeit  képviseljük és védjük a beszállítók fele, nem csak fordítva.

Képviseletünk nem csak megbízható és egyszeru beszerzési forrást ajánl, hanem
barátságos, nyitott és költséghatékony partnert  vevonek és  beszállítónak egyaránt.
A jelenlegi vevokör több, mint 30 nyomdából, kereskedobol, kiadóból, végfelhasználóból, feldolgozóból és márkatulajdonosból áll, beleértve több piacvezetot és multinacionális céget.
Jelenleg kizárólagos képviseloje vagyunk számos európai gyártónak, valamint együttmuködési szerzodéssel dolgozunk  több független szállítóval,  globális kereskedo házzal és kereskedovel.

Ezzel a kiterjedt hálózattal képesek vagyunk széles papír, karton és csomagolóanyag választékot ajánlani, gyors és szakszeru logisztika- és vevoszolgálattal.
 
 
In English >> In English >>
Bookmark and Share